Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος λειτουργεί ανελλιπώς από το 1940. Η κοινωνική προσφορά, τόσο, υπό την 40ετή προεδρία της Ιφιγένειας Ισαμπάλογλουμ, όσο και υπό την προεδρία της Λοξάνδρας Δημοπούλου, την τελευταία 12ετία, είναι μεγάλη και πολυμορφική. Ξεκινώντας μία νέα περίοδος προγραμματισμένων δράσεων προς τον εμπερίστατο κυρίως συνάνθρωπο, το Σάββατο 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν, στην έδρα της οικείας Κοινότητας, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοικησης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος. Παρόντες στην Γενική Συνέλευση, που προηγήθηκε της ψηφοφορίας, ήταν κρατικοί υπάλληλοι για την παρακολούθηση και τήρηση των διαδικαστικών, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο και τα μέτρα κατά της πανδημίας. Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείτο από τον πρόεδρο Ανδρέα Ρομπόπουλο τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπαλιάρη, και την Γραμματέα Άννα Μινασγιάν.

Η Γενική Συνέλευση των μελών της Κοινότητας, που ήταν σε πλήρη απαρτία από την πρώτη συνέλευση, ξεκίνησε με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, αναφερόμενος στις δραστηριότητες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας που παρακολουθεί με ενδιαφέρον, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στις Κοινότητες του Βοσπόρου. Επίσης μίλησε για τις ανάγκες των πολιτών που αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο το διάστημα της πανδημίας με έμφαση στην ανεργία που απασχολεί σχεδόν όλες τις ηλικίες.

Μετά την ολοκλήρωση της έγκυρης διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας οι ψήφοι κατανέμονται ως εξής:

  • Λοξάνδρα Δημοπούλου
  • Θεοδώρα Διακρούση
  • Κατίνα Ηλιάδου
  • Ελένη Μάι
  • Ελένη Καραμίτη 

Η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος, εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της νεοεκλεγείσας Φιλοπτώχου Αδελφότητας, κατά την νέα περίοδο δράσης της.

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form