Εν όψει της εμφάνισης κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid-19 (Coronavirus) στην χώρα μας και λόγω των μεγάλων κινδύνων που εγκυμονεί η εξάπλωσή του στον πληθυσμό για όλους τους συμπολίτες μας — και μάλιστα τους μεγαλύτερους σε ηλικία — η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητάς μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και εν γένει των κρατικών αρχών, καθώς και τις προτροπές του Πατριάρχου μας και τις αποφάσεις της περί Αυτού Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ανακοινώνει ότι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ομογενείς συμπολίτες μας και το κοινωνικό σύνολο, προχώρησε στη λήψη των παρακάτω μέτρων:

  1. Τακτική απολύμανση των ναών και των γραφείων της κοινότητας, παράλληλα με την τοποθέτηση απολυμαντικών υγρών προς χρήση από τους πολίτες σε κάθε είσοδο.
  2. Διακοπή του συσσιτίου. (Για το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το συσσίτιο θα δίδονται σε τακτική βάση τρόφιμα στους δικαιούχους).
  3. Η Κοινοτική αίθουσα θα παραμείνει κλειστή για συγκεντρώσεις και δεξιώσεις.
  4. Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
  5. Θα υπενθυμίζεται σε όλους όσοι βρίσκονται στο ναό, να τηρούν τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπαλλήλων της Κοινότητας.
  6. Η εξυπηρέτηση μέσω των γραφείων θα συνεχιστεί κανονικά, εν μέρει μέσω διαδικτύου, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι επισκέψεις πολιτών σε αυτά.
  7. Για να μην περιοριστεί — λόγω των έκτακτων συνθηκών — το φιλανθρωπικό έργο της κοινότητας, γνωστοποιούμε ότι οι συμπολίτες μας που έχουν επείγουσα ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, επί 24ώρου βάσεως, με τον προϊστάμενο του ναού μας, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ευάγγελο Γρηγοριάδη, στον αριθμό 0553 299 96 71.

Τα παραπάνω μέτρα θα διαρκέσουν για όσο κριθεί απαραίτητο και θα επανεξετασθούν στην πορεία με βάση την εξέλιξη της επιδημίας.

Η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητας

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form