Στα πλαίσια των μέτρων προφύλαξης που λαμβάνονται από την πολιτεία και τις υγειονομικές αρχές της χώρας, η περιφέρειά μας υπακούοντας στη σεπτή εντολή της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, τα οποία ισχύουν από σήμερα έως και 31 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, σας ενημερώνουμε εκτάκτως πως:

  1. Οι ιεροί ναοί μας θα παραμένουν κλειστοί για κάθε Ιερή Ακολουθία, Ιεροπραξία και Θεία Λειτουργία. Εξαιρούνται οι κηδείες, οι οποίες θα τελούνται σε πολύ στενό οικονενειακό κύκλο, με μέριμνα των Γραφείων Τελετών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από εμάς.
  2. Σε έκτακτη ανάγκη οι ενορίτες μας μπορούν να μεταλαμβάνουν των Αχράντων Μυστηρίων στο σπίτι τους, καλούντες τον εφημέριό μας π. Ευάγγελο, στον αριθμό 0553 299 96 71.

Τα παραπάνω μέτρα θα διαρκέσουν για όσο κριθεί απαραίτητο και θα επανεξετασθούν στην πορεία με βάση την εξέλιξη της επιδημίας.

Η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητας

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form