Σήμερα, Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, η εφοροεπιτροπή της Κοινότητας μας υποδέχτηκε τον νέο Ιερατικώς Προϊστάμενό της Μ. Κατηχητή π. Χρύσανθο Δημητριάδη. Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην κοινοτική αίθουσα υπό την προεδρία του Επόπτη της περιφέρειάς μας Μητροπολίτη Κυδωνιών Αθηναγόρα. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι δυο εθελοντές της επιτροπής, η κ. Ελένη Τσάρα και ο κ. Χρήστος Δαφνοπατίδης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Φωκά Μεσαχώρου κ. Στράτος Δολτσινιάδης.

Στην συνάντηση έγινε η σχετική ενημέρωση για τα ήθη και έθιμα του χωριού μας και σχεδιάστηκαν επιμορφωτικά προγράμματα, όπως της ελληνομάθειας, αλλά και της βελτίωσης των σχέσεων της νεολαίας με την Εκκλησία.

Ήδη έγινε ο σχετικός προγραμματισμός για να ξεκινήσουν Θείες Λειτουργίες κάθε Σάββατο στον κοιμητηριακό ναό του Προφήτη Ηλία.

Η Κοινότητά μας εύχεται στον νέο Ιερατικώς Προϊστάμενό της π. Χρύσανθο Δημητριάδη καλή δύναμη στην επιτέλεση του έργου του. Ο Επόπτης, μας εκ μέρους της Εφοροεπιτροπής, προσέφερε στο νέο κληρικό της εκκλησίας μας μια αναμνηστική πένα.

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form