Με αισθήματα βαθυτάτου Σεβασμού Ευγνωμοσύνης και Αγάπης αποχαιρετήσαμε σήμερα τον Επόπτη και Δεσπότη μας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος υπηρέτησε αγλαόκαρπα με αυταπάρνηση και πρόθυμον προσφορά, την Μητέρα Εκκλησία από το 1972 και ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Περιφερείας Βοσπόρου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως από το έτος 1997.

Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό Ακολούθησε κοπή βασιλόπιττας στην κοινοτική μας αίθουσα παρόντων όλων των Μελών των Εφοροεπιτροπών της περιφέρειας Βοσπόρου του ιερέα μας π. Ευαγγέλου του ιερέως του Διπλοκιονίου Αρχιμ . π. Καισαρίου και πλήθος πιστών.

Ακολούθησαν ομιλίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας, των προέδρων των κοινοτήτων, ανταλλάχθηκαν ευχές και ευχαριστίες δια την μακρόχρονη προσφορά και αγαστή συνεργασία όλων των μελῶν της Περιφέρειας βοσπόρου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. Η όμορφη αυτή συγκινητική στιγμή επισφραγίστηκε με την κοπή βασιλόπιττας .

Ευχαριστούμε βαθύτατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίο δια την μακρόχρονη αγλαόκαρπον με αυταπάρνηση προσφορά Του, στην ομογένεια, στην Ρωμιοσύνη και στην Περιφέρειά μας που τόσο πολύ την αγάπησε.

Εις πολλά Έτη Δέσποτα

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση καθώς και το σχετικό βίντεο.

Κοπή Βασιλόπιτας 2021 και αποχαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίου (8 Ιαν, 2021)

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form